×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    G729 problem In VAS

    Hi,

    I am new in Symbian though I have more than 6 years experience in C++.
    I am developing a SIP based soft phone for personal interest.

    I incorporated SIP,RTP and VAS now this is working for G711 fine but when I set parameters to G729 then actually I get no sound just some noises.

    Can anyone give me some tips about this issue?

    Regards
    Roni

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2007
    Location
    India
    Posts
    136

    Re: G729 problem In VAS

    Check the size of voice, received in VAS callback for G729. It should be different that what is received for G711.

Similar Threads

  1. Problem with CAknDoubleStyleListBox with a CAknSearchField
    By jjig in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2009-09-17, 00:58
  2. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  3. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  4. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36
  5. 7210 Silent Problem
    By MarkMckim in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-03-18, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×