×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    174

    Debug app using N97 emulator

    I'm debugging app using N97 emulator. It is very inconvenient that emulator will exit after I exit my application(Not terminate debug). as a result, emulator needs to be launched for each debug. Launching emulator takes about 2 minutes at least on my laptop, very painful!
    I experienced the same problem on S60 5th SDK emulator.. Compared with previous SDK emulators, it is a worse behaviour.

    How can I keep emulator open always? Thanks
    Last edited by daveice; 2009-07-29 at 03:37.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    6

    Re: Debug app using N97 emulator

    Are you sure that process you start for debugging is EPOC.EXE and not some executable of yours?
    There should be a setting in Carbide where you set the process _to start_ on debug and the processes _to debug_.

    Check this, maybe your settings are messed somehow. Hovewer my N97 emulator doesn't even start, but we used to have similar problems with other SDKs.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    174

    Smile Re: Debug app using N97 emulator

    Quote Originally Posted by aismailov View Post
    Are you sure that process you start for debugging is EPOC.EXE and not some executable of yours?
    There should be a setting in Carbide where you set the process _to start_ on debug and the processes _to debug_.

    Check this, maybe your settings are messed somehow. Hovewer my N97 emulator doesn't even start, but we used to have similar problems with other SDKs.
    I'm sorry to hear that, :(.

    My problem is solved by your suggestion, thank you, man!

Similar Threads

  1. AT Commands to read/receive SMS
    By Fatema in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2008-02-29, 11:20
  2. Emulator closes every time I debug
    By XaviGuai in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 6
    Last Post: 2007-11-05, 11:35
  3. Cannot find the EIKECHO App on EPOC emulator.
    By cs_lcmaa in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2002-12-02, 13:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×