×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    5800 self logon to GPRS/WAP

    hi i have a 5800 and it keeps connecting to the GPRS/wap service to optus prepaid and uses all my credit so i have deleted all the settings to do with wap and a week later the phone seems to reinserted the settings and spent some 13 hours login into net. when the phone was on my bed side table but this time was not in 1 complete connection by the log it connects for 2 to 3 mins sends 1k and rx nothing disconnects and waits 2 mins and reconnects and does the same, i have NO email addresses in the phone i have gone through every thing that needs a connection and they are set to ask for a connection. so any help would be a help. p.s. I have tried a factory reset and reinstalled the latest firmware upgrade for the phone. regards, tony

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,559

    Re: 5800 self logon to GPRS/WAP

    Quote Originally Posted by tonyd2297 View Post
    hi i have a 5800 and it keeps connecting to the GPRS/wap service to optus prepaid and uses all my credit so i have deleted all the settings to do with wap and a week later the phone seems to reinserted the settings and spent some 13 hours login into net. when the phone was on my bed side table but this time was not in 1 complete connection by the log it connects for 2 to 3 mins sends 1k and rx nothing disconnects and waits 2 mins and reconnects and does the same, i have NO email addresses in the phone i have gone through every thing that needs a connection and they are set to ask for a connection. so any help would be a help. p.s. I have tried a factory reset and reinstalled the latest firmware upgrade for the phone. regards, tony
    Welcome to the Forum!!

    This discussion board caters to issues faced by developers. For end users issues and peer support please post your query in http://discussions.europe.nokia.com/

    Good Luck!!

Similar Threads

  1. Problems with application Icons on 5800 device
    By John.Holloway in forum Symbian User Interface
    Replies: 35
    Last Post: 2009-09-30, 08:48
  2. Very little memory provided by Nokia 5800
    By hannes5 in forum Mobile Java General
    Replies: 6
    Last Post: 2009-06-15, 15:08
  3. Replies: 0
    Last Post: 2009-03-03, 22:51
  4. Capturing and Streaming Video / Audio on 5800 in S60 Application
    By MBFonz in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 6
    Last Post: 2009-02-24, 16:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×