×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    454

    Descriptor data is not Getting & Setting

    I am trying to set & get the data after parsing the XML file.
    In OnContentL() func, Iam calling AppendText( *buffer ); where it will append the data.

    Appending text is happening, but while I tried the same method to set & get the data, its not showing the content.
    What might be the reason ?

    setQuestion(*buffer );
    Last edited by sunitha.m13; 2009-09-15 at 12:29.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,689

    Re: Descriptor data is not Getting & Setting

    Let us stick with your other thread, http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=179938

Similar Threads

  1. Two-line setting & Multi-selection list setting items
    By azavor in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2009-06-04, 19:39
  2. unable to understand list box event
    By kapnkore in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2009-05-02, 17:56
  3. Problem with Skin enabling - disabling and Setting List in S60
    By sauvikds in forum Series 40 & S60 Platform Feedback Archive
    Replies: 6
    Last Post: 2008-08-23, 14:29
  4. Problem with Skin enabling - disabling and Setting List in S60
    By sauvikds in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2008-08-22, 13:45
  5. Problem with Skin enabling - disabling and Setting List in S60
    By sauvikds in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2008-08-21, 12:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×