×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    50

    5800, Launch Browser doesn't work

    Hi folks,

    I'm trying to launch browser for openning URL according to
    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...in_3rd_edition
    As per the article, there're no capabilities required.

    I'm trying to open URL and seeing the following use-case:
    1. Browser is running
    2. SendMessage fails with -46 (KErrPermissionDenied)

    If Browser is not running yet, all work fine.

    Does anyone know something about this issue?

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,348

    Re: 5800, Launch Browser doesn't work

    Looks like TApaTask::SendMessage() needs SwEvent capability in order to work on device.

    Try to add SwEvent capability to your .mmp file, clean project, build project and test it again.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    50

    Re: 5800, Launch Browser doesn't work

    Thanks. With SwEvent SendMessage works fine.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2008-05-18, 16:16
  2. Replies: 5
    Last Post: 2006-03-15, 14:49
  3. Replies: 3
    Last Post: 2003-09-22, 08:57
  4. How To Launch Application From WAP Browser?
    By bhuvnesh1234 in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2003-02-27, 07:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×