According to a Example which is found out by google, I wrote some codes to call a WebService as a test.

Code:
void CWebEngine::HandleErrorL(const TInt aErrorCode,const TDesC8& aError) 
{ 
const TDesC8& error=aError; 
const TInt code=aErrorCode; 
} 

void CWebEngine::ConnectL() 
{ 
CSenXmlServiceDescription* pattern = CSenXmlServiceDescription::NewLC(); 
pattern->SetFrameworkIdL(KDefaultBasicWebServicesFrameworkID); 
pattern->SetEndPointL(_L8("http://webservice.webxml.com.cn/WebServices/WeatherWebService.asmx")); 
delete iConnection; 
iConnection = NULL; 
iConnection = CSenServiceConnection::NewL(*this, *pattern); 
CleanupStack::PopAndDestroy(pattern); 
}  

void CWebEngine::SayHello() 
{ 
//send    
CSenSoapEnvelope *env = CSenSoapEnvelope::NewL(); 
CleanupStack::PushL(env); 
env->SetSoapActionL(_L8("http://WebXml.com.cn/getSupportProvince")); 
CSenElement& request=env->BodyL().AddElementL(_L8("http://WebXml.com.cn/"), _L8("getSupportProvince")); 
//CSenElement& userName = request.AddElementL(_L8("userName")); 
//userName.SetContentL(_L8("Test")); 
//CSenElement& loginPassword = request.AddElementL(_L8("loginPassword")); 
//loginPassword.SetContentL(_L8("Test")); 
iConnection->SendL(*env); 
CleanupStack::PopAndDestroy(env); 
}
call the WebService

Code:
CWebEngine* engine=CWebEngine::NewL(); 
engine->ConnectL(); 
engine->SayHello();
But when execute to “iConnection->SendL(*env)”, it will jump to “HandleErrorL”.
The value of aErrorCode is -30295


the definition of “CWebEngine”
Code:
class CWebEngine : public CSenBaseFragment, public MSenServiceConsumer   
{   
  
public:   
  
  
  
    //~CWebEngine();   
  
    static CWebEngine* NewL();   
  
    static CWebEngine* NewLC();   
  
       
  

  
    void ConnectL();   
  
    void SayHello();   
  
       
  
    //from MSenServiceConsumer   
  
    virtual void HandleMessageL(const TDesC8& aMessage);   
  
    virtual void HandleErrorL(const TInt aErrorCode,const TDesC8& aError);   
  
    virtual void SetStatus(const TInt aStatus);   
  
       
  
protected:   
/*  
    //from CSenBaseFragment   
  
    virtual void StartElementL(const TDesC8& aNsUri, const TDesC8& aLocalName, const TDesC8& aQName, const Xml::RAttributeArray& aAttrs);             
  
    virtual void EndElementL(const TDesC8& aNsUri,  const TDesC8& aLocalName, const TDesC8& aQName);   
  
     */  
  
private:   
  
  
  
    CWebEngine();   
  
    void ConstructL();   
  
  
  

  
private:   
  
  
  
    CSenServiceConnection* iConnection;   
  
    CSenXmlServiceDescription* iSession;   
  
               
  
    CSenXmlReader* iXmlReader;   
  
  
  
};
Can soemone tell me where is the error of my codes, and how to fix.
thank you advance !