×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    211

    Question Unresolved breakPoint

    Hi,

    I am showing the images in a rect(400 X 400). So Before calling draw bitmap,i am scaling these bitmaps.
    If the width OR height is greater than 400,i will scale that so that it will fit in the 400 X 400 rect.
    IF both width AND height is smaller than 400,i dont want to do anyting.
    My code is like this..



    TSize bmpPixels=iSrcBitmap->SizeInPixels();
    int x=bmpPixels.iWidth;
    int y=bmpPixels.iHeight;
    if((x<400 && y<400))
    {
    SetActive();
    }
    else
    {
    iBmpScale->Scale(&iStatus, *iSrcBitmap, TSize(400,400),ETrue);
    SetActive();
    }

    I tried with the image of pixels (50 X 20).
    If i try to debug by putting break points,it is not coming to the point.
    It is showing unresolved breakpoints.
    Please help me.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,694

    Re: Unresolved breakPoint

    Does it happen on a device? In the emulator?

    Note that SetActive without issuing a request is evil, sooner or later it will kill your code.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    211

    Re: Unresolved breakPoint

    It is in emulator.
    I tried with these also..

    TSize bmpPixels=iSrcBitmap->SizeInPixels();
    int x=bmpPixels.iWidth;
    int y=bmpPixels.iHeight;

    if((x<400 && y<400))
    {
    iBmpScale->Scale(&iStatus, *iSrcBitmap, TSize(x,y),ETrue);
    SetActive();
    }
    else
    {
    iBmpScale->Scale(&iStatus, *iSrcBitmap, TSize(400,400),ETrue);
    SetActive();
    }
    Still I am facing the same problem. Is there any other way to do this?
    Thanks.

Similar Threads

  1. error LNK2019: unresolved external symbol ???
    By wgarnett in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2009-09-28, 06:53
  2. error LNK2001: Please Help
    By sourish_khan in forum Symbian
    Replies: 9
    Last Post: 2006-04-19, 11:16
  3. S80 Platform SDK and Visual Studio .NET Linking Error
    By jayantjain in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2005-10-07, 22:14
  4. CEikDialog Question
    By AdamBeck in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2004-09-30, 19:40
  5. Unresolved external symbols problem
    By georgica1979 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-04-06, 13:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×