Discussion Board

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Back Button

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Back Button

    hey everyone.. i know its been discussed here but i am totally know and full confused. I want to know in WRT how can i have Back button instead of Exit Button...

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Back Button

    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ltomuta View Post
    any direct link please

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,350

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ff123 View Post
    any direct link please
    The links suggested by Lucian were close enough to your question. Note that you have to click on them.

    How about this link: Using Softkeys

    And how about a Wiki search? http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...xt=Search+Wiki
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by kiran10182 View Post
    The links suggested by Lucian were close enough to your question. Note that you have to click on them.

    How about this link: Using Softkeys

    And how about a Wiki search? http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...xt=Search+Wiki

    i tried several things nothing works for me there..

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    ok I managed to get Back label but what is code to make it work and make it go Back to previous page and is there anyway that widget does not ask for Manual Connection but connect itself to default connection 3G or WiFi?

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Back Button

    I would guess that the code for going "back" is pretty identical to the one you have for switching the view in the "forward" direction.

    As for controlling the connectivity make sure to select a proper destination in Browser's connectivity settings, your widget will use the same connectivity options (with an additional prompt for accepting the connection)
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ltomuta View Post
    I would guess that the code for going "back" is pretty identical to the one you have for switching the view in the "forward" direction.

    As for controlling the connectivity make sure to select a proper destination in Browser's connectivity settings, your widget will use the same connectivity options (with an additional prompt for accepting the connection)
    I will try to search some back button coding.. but tell me can't itself connect to first available connection instead of the prompts that appear?

  9. #9
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ff123 View Post
    but tell me can't itself connect to first available connection instead of the prompts that appear?
    You cannot avoid that security prompt about avoiding the connection. As for which access point will be selected ...

    Quote Originally Posted by ltomuta View Post
    ... make sure to select a proper destination in Browser's connectivity settings, your widget will use the same connectivity options (with an additional prompt for accepting the connection)
    If the browser shows a list of access points for selection, so will your widget. If the browser is set to automatically connect to an access point, so will your widget.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ltomuta View Post
    You cannot avoid that security prompt about avoiding the connection. As for which access point will be selected ...

    If the browser shows a list of access points for selection, so will your widget. If the browser is set to automatically connect to an access point, so will your widget.
    Thank you.. but tell me i was trying too add more things in left key Option but when i used http://library.forum.nokia.com/index...31737AE42.html this code it does not work..

  11. #11
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,350

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by ff123 View Post
    but tell me i was trying too add more things in left key Option but when i used http://library.forum.nokia.com/index...31737AE42.html this code it does not work..
    What happens? Why does it not work? What have you done?

    Also see this Wiki article: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...Menu_in_Widget
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by kiran10182 View Post
    What happens? Why does it not work? What have you done?

    Also see this Wiki article: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...Menu_in_Widget
    this url tells about the Sub Menu.. I want iteams in Option just i have used this code

    Code:
    	var aboutMenuItem = new MenuItem("Help", MENU_ITEM_ABOUT);
    	aboutMenuItem.onSelect = menuItemSelected;
    	menu.append(aboutMenuItem);

    but If i use the same code it does not work

  13. #13
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    2,406

    Re: Back Button

    Hi ff123,

    have you also defined the MENU_ITEM_ABOUT variable and menuItemSelected method in your code?

    Pit

  14. #14
    Registered User
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    33

    Re: Back Button

    Quote Originally Posted by jappit View Post
    Hi ff123,

    have you also defined the MENU_ITEM_ABOUT variable and menuItemSelected method in your code?

    Pit
    yup! its working too but If I apply the same code for another item in option nothing works then..

  15. #15
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    2,406

    Re: Back Button

    Hi ff123,

    try posting the code related to your specific error, and the JavaScript error message you get (via Firebug or the Firefox JavaScript console).

    Pit

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2007-11-22, 12:11
  2. How can i get a form's back button event?
    By advocatee in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2003-07-28, 04:09
  3. Back Button on 6310i
    By cprender in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 1
    Last Post: 2002-07-31, 05:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×