×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    128

    [moved] CSendUi issue on E70

    I have written a sample app for sending mail using CSendUi utility.
    It runs just fine on Emulator and some of the phones. When, i try to run it on the E-70 phone, it shows "E32USER-CBase" panic (ID:63). I am not performing any push or pop operations explicitly.

    Please give me pointer to the same.

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,335

    Re: CSendUi issue on E70

    Quote Originally Posted by sumit.ece View Post
    it shows "E32USER-CBase" panic (ID:63). I am not performing any push or pop operations explicitly.
    Can you show your code then?
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  3. #3
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,335

    Re: CSendUi issue on E70

    Also check RSendAs API to send e-mails. See this article: Sending Emails with RSendAs
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    128

    Re: CSendUi issue on E70

    Sorry Kiran,

    I won't be able to share the code, but please find template code.

    HBufC16* buf1,buf2,buf3,buf4,buf5;
    // Set bufs to corresponding strings
    isend=CSendUi::NewL();
    iMessage=CMessageData::NewL();
    iRichText=CRichText::NewL(CEikonEnv::Static()->SystemParaFormatLayerL(),
    CEikonEnv::Static()->SystemCharFormatLayerL());

    if(isend && iMessage)
    {
    if (buf1 != NULL) iMessage->SetSubjectL(buf1);
    if (buf2 != NULL) iMessage->AppendToAddressL(*buf2);
    if (buf3 != NULL) iMessage->AppendCcAddressL(*buf3);
    if (buf4 != NULL) iMessage->AppendBccAddressL(*buf4);
    if (buf5 != NULL) iRichText->InsertL(0,*buf5);
    }

    Also, these call are made inside "Draw" and implemented inside an active object.

    Also, when ran this sample independently(inside draw), I have just seen it running fine even on E-70.
    So, i guess issue is because of some incorrect handling of resources or something at my side which are hitting a certain buggy flow in symbian library.

    Is it correct ??

  5. #5
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,335

    Re: CSendUi issue on E70

    Sorry, I cannot tell much without looking at your code. But you can try alternate way of using RSendAs API. See my previous post.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

Similar Threads

  1. E70 + Netbeans + S60 SDK --> failed to initialize session
    By impesa in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 6
    Last Post: 2012-07-13, 22:04
  2. WHich NMEA sentences does an E70 require from a GPS?
    By alanbur in forum Geolocation and Navigation
    Replies: 0
    Last Post: 2008-05-11, 01:13
  3. E70 Firmware 3.0633.09.04 Sim Access Profile
    By impesa in forum Bluetooth Technology
    Replies: 1
    Last Post: 2007-08-20, 15:49
  4. n91 vs E70 WLAN connectivity
    By matrix241 in forum Wired and Wireless interfaces (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2006-10-03, 16:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •