×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1,733

    Mobile Internet Doesn't Refresh Itself, even with cache off and http header

    Posted by Nicodemus Chan, nicodemus@davidaslan.com
    on March 04, 2002 at 09:20

    I have tried getting the mobile internet kit to refresh a page every 10 seconds to get an updated page, but after the first refresh it doesn't do that anymore.

    This is a bug as it works on Openwave's browser.

    I hope Nokia can solve this problem soon.

    The wml page code is as follows:

    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.3//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml13.dtd">

    <wml>
    <head>
    <meta forua="true" http-equiv="Cache-Control" content="max-age=0"/>
    </head>

    <template>
    <do type="prev">
    <prev/>
    </do>
    </template>

    <card id="loop" title="Waiting" ontimer="latest.do" newcontext="false">
    <timer value="100"/>
    <p align="center">
    Checking for updated data.
    </p>
    </card>

    </wml>

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1,733

    RE: Mobile Internet Doesn't Refresh Itself, even with cache off and http header

    Posted by Mobile Internet Toolkit Team, wap.toolkit@nokia.com
    on March 04, 2002 at 21:05

    You have not included the source for the actual ontimer action "latest.do". However, if I replace "latest.do" with the location of the compiled wmlc file containing this source, it does indeed refresh itself continually every ten seconds in both the June2K and Nokia Mobile Browser.

    We do have a bug that the Current tab does not show the latest content, but the browser is loading and refreshing.

    Let us know which simulator is failing this test and what your source code is for latest.do.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •