×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51

    Question Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    Hi,
    I want to display context sensitive help in my application. I am using s60 5th ed sdk. I have followed the procedure as mentioned in this document ...

    http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...sensitive_help

    Help UID used is also in protected UID range. When I try to access help it shows help topics not avialable. Is there something more that needs to be done for 5th edition help or is it same as 3rd edition. I have tried out the app only on emulator.

    Thanks in advance.
    Amar

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,009

    Re: Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    Try this on device it should work. No difference between 3rd and 5th editon help procedure both works.

    Which pearl version you are using?
    Regards,
    Shafali

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51

    Re: Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    Hi Shafali,
    I am using Active Perl 5.6.1

    Thanks,
    Amar.

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,009

    Re: Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    All your .hlp, .hlp.hrh files get created after compilation?

    If yes, then did you tried it on your device and dont forget to place the .hlp in "!:\resource\help\ folder?


    check this link as well:
    http://discussion.forum.nokia.com/fo...ad.php?t=90057
    Regards,
    Shafali

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2009
    Posts
    51

    Re: Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    Hi Shafali,
    .hlp and .hlp.hrh files are getting created. The .hlp file is getting copied to resource\help as u said. But still on emulator it is not displaying the help. I also tried the HelpExample provided in SDK. Even it fails to show help on emulator.
    I do not have a 5th edition device with me. Are u sure that eventhough it is not working on emulator, it will work on device?

    Thanks n Regards,
    Amar

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,009

    Re: Facing problem for displaying CS Help in 5th edition

    yeah i am sure it did happen with me as well, but i have changed my pearl version and it started displaying on emulator as well but i forgot which version i intalled that time.

    You can try it on 3rd editon device if it opens there it will sureluy open in 5th edition device as well.
    Regards,
    Shafali

Similar Threads

  1. Does Jarpa work on a S60 5th edition device
    By MForceOne in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 2
    Last Post: 2009-07-03, 02:58
  2. Replies: 10
    Last Post: 2009-04-17, 16:49
  3. s60 5th edition MTM problem
    By shafali gupta in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2009-01-14, 13:26
  4. Replies: 0
    Last Post: 2009-01-07, 11:49
  5. Problem with S40 5th Edition emulation, NCF 1.2 and BT dongle
    By nevillesatz in forum Bluetooth Technology
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-05, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×