×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    54

    Please Help me Widget, XMLhttpRequest Problem

    function httpCallBack()
    {

    if(xmlHttp.readyState != 4)
    {

    }
    if (xmlHttp.readyState == 4) {

    try
    {
    var resultXml = xmlHttp.responseText;

    if(!resultXml){document.getElementById("do").innerHTML="error";}

    ------------------------
    The code I just follow the http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...equest_Example

    Everytime when my code move to if(!resultXml) ,it trigger the error information. Who can tell me why??

    I just try to link a local xxx.xml file, It works so fine on emulator, but not works on real machine .It is so interesting. why!!!!?? really hurry

    Can anyone help me???

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: Please Help me Widget, XMLhttpRequest Problem

    you first query went trhough just fine, so lets continue in it: http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=184722

Similar Threads

  1. XMLHttpRequest problem
    By kogan_y in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2009-12-18, 02:46
  2. Launching widget from widget: problem
    By LyhjeHylje in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2009-10-30, 09:29
  3. Input Textbox problem in Widget
    By neha.chauhan@kleward.com in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2008-08-27, 16:32
  4. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  5. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×