×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7

    Smile bt_discover function does not work on. sis only in the emulator

    Good afternoon everybody, I'm new to forum and am developing an application on the PC that will be the server and client on the phone, the emulator works correctly but when I generate the. Sis the application is stopped at line socket.bt_discover ().

    Does anyone have any ideas?

    I am using SDK 3rd edition feature pack without

    note: I used the google translator because I do not have full command of English. Thank you all.
    Last edited by williame.rocha; 2009-12-14 at 18:15. Reason: Title error

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    21.46 N 72.11 E
    Posts
    3,796

    Re: bt_discover function does not work on. sis only in the emulator

    So does it work in a script? Does it show the list dialog with available devices?
    Pankaj Nathani
    www.croozeus.com

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7

    Re: bt_discover function does not work on. sis only in the emulator

    Yes, the dialog box is displayed and select the device after I assign the address list and services as well: address, services = socket.bt_discover ()

    but after selecting a device nothing happens, you have any idea?

    If necessary, I can post the code.

    thank you for responding.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    21.46 N 72.11 E
    Posts
    3,796

    Re: bt_discover function does not work on. sis only in the emulator

    Quote Originally Posted by williame.rocha View Post
    but after selecting a device nothing happens, you have any idea?
    Have you tried with the hard coded bt address of the device you are tying to connect?
    Pankaj Nathani
    www.croozeus.com

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7

    Re: bt_discover function does not work on. sis only in the emulator

    Good morning, I have also tried to connect directly to the device, it works only when I run the script by the interpreter on the phone, but the file. Sis does not work.

    Do I have to embed the python libraries in my application?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×