×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9

    Problem to install signed j2me app to S40. S60works fine

    Hi I have j2me app signed with Thawte cert. It works fine on S60 devices, but not on Nokia 5310.
    Any ideas?
    Thank you.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4,105
    Does this help? If not, what is the exact error message in English?
    Last edited by traud; 2011-09-06 at 15:24.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9

    Re: Problem to install signed j2me app to S40. S60works fine

    Thank you for your post.
    Let me try to check. I'll let you know.
    Exact error message -
    once I try to install the app (Click on JAR file)
    it shows me "wrong application Delete?"

    The reason why I decided it is certificate issue, because unsigned app works fine.

    Thank you
    /Paul

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    9

    Re: Problem to install signed j2me app to S40. S60works fine

    Hi guys,
    I solved the problem.
    Just want to post solution if it might be helpful for someone.
    The problem was:
    I signed application and modified BOTH JAD and JAR.
    I mean in addition to JAD changes:
    MIDlet-Certificate-1-1
    MIDlet-Certificate-1-2
    MIDlet-Certificate-1-3
    MIDlet-Jar-RSA-SHA1

    JAR was signed also:
    certificate.rsa
    sertificate.sf
    were added to META-INF directory
    and
    manifest.mf was changed
    For example following was added:

    Name: aq.class
    SHA1-Digest: +QosnhrLxlh/IZIT8UqF88aOAZI=

    Name: logo.png
    SHA1-Digest: Xlixm2wZS9FqPwm0bEsTpPpBbd0=

    Name: aa.class
    SHA1-Digest: wiCL3YWV/cT+CC3y2VcHjSYbZ5o=

    It works on S60, but not on S40.
    Just keep JAR unmodified it is not needed on J2me platform.

    Thank you everyone,
    who read the post.
    /Paul

Similar Threads

  1. Icon problem for j2me app
    By bejoy_ak in forum Mobile Java General
    Replies: 4
    Last Post: 2009-11-14, 11:26
  2. Replies: 6
    Last Post: 2008-08-07, 10:31
  3. Problem in downloading Eclips for J2me S40
    By vivek_mics in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2007-02-22, 08:12
  4. symbian signed testing problem.
    By anglina in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2007-02-01, 10:15
  5. J2ME app works fine in the emu but not on the Communicator
    By schneidc80 in forum Mobile Java General
    Replies: 7
    Last Post: 2005-12-26, 15:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×