×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1

    Exclamation Installation Problem for Perl

    Hi,

    I installed the following software in sequences:

    1. j2re-1_4_2_12-windows-i586-p.exe

    2. ActivePerl-5.6.1.638-MSWin32-x86.msi ----(Error 1)

    3. Carbide.c++_v2.0.exe

    4. S60_5th_Edition_SDK_v1_0_en.zip -----(Error 2 & 3 & 4)

    5. qt-symbian-opensource-4.6.0-beta1.exe

    6. qt-sdk-win-opensource-2009.04.exe

    Error started to prompt.(View Below)

    error 1

    ---> My question is how do i link the correct path. The file and path are in the c: drive.
    (Note: i have no spacing in my path)

    error 2


    error 3


    error 4


    ________________________________________________________________________________________
    I install the softwares on both Window Vista and Window 7.
    Help! Pls give solution.

    From Zen Lee

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Deva, Romania
    Posts
    3,471

    Re: Installation Problem for Perl

    Hi,

    To set the path, right click My Computer and select Properties. Then go to "Advanced system settings"->"Environment Variables..."->choose "Path" in the "System variables" list, click the "Edit..." button and add the path of your Perl installation at the end of the field (by default C:\Perl\bin).

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Installation Problem for Perl

    looks like you are using Vista, in that case i suggest you refer to steps in "Moving to Vista" article in wiki

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Installation Problem for Perl

    Run all the installations using the "Run as Administrator" option from the context menu. See also this blog post.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. Modules required :)
    By neil.young in forum Symbian
    Replies: 20
    Last Post: 2009-06-07, 11:35
  2. [moved] SIS file installation problem with 6630
    By mimimi in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-14, 12:49
  3. STLPort namespace issue
    By yickhong in forum Open C/C++
    Replies: 0
    Last Post: 2009-04-09, 08:54
  4. Installation problem for S60 3.0 SDK
    By harri_salminen in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2007-11-14, 22:01
  5. Installation Problem on the Nokia 6600
    By ManishPatil in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-02, 09:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×