×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    43

    Is it possible to access j2me application using carbide.c++..??

    sir,
    i have created an J2ME application to capture an image on mobile using NetBeans IDE...
    Now i want use this application in CARBIDE.C++..so sir please tell me whether i can access the J2ME application through carbide.C++ or not...??

    If it is possible to access show me a road map..."How to do..??"

    thank you sir....

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Albacete, Spain
    Posts
    380

    Re: Is it possible to access j2me application using carbide.c++..??

    Never tried it myself, but maybe using RApaLsSession::StartApp()

    You should also have a look at http://discussion.forum.nokia.com/fo...ad.php?t=16862
    ----------------------------------------------
    Every journey starts with a small step.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Mumbai, India
    Posts
    1,998

    Re: Is it possible to access j2me application using carbide.c++..??

    Quote Originally Posted by srinivasreddy501 View Post
    sir,
    i have created an J2ME application to capture an image on mobile using NetBeans IDE...
    Now i want use this application in CARBIDE.C++..so sir please tell me whether i can access the J2ME application through carbide.C++ or not...??

    If it is possible to access show me a road map..."How to do..??"

    thank you sir....
    You cannot call those functions(nothing like JNI is possible), you can launch that jar file. Alternatively you may also try communicating via a port.

    However, it would be much easier for you to implement the same functionality in Symbian C++

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,355

    Re: Is it possible to access j2me application using carbide.c++..??

    Just as NetBeans, Carbide.c++ is just an IDE. It is written in Java and has .jar plugins but that doesn't mean you can access J2ME apps from it
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2008-09-25, 09:44
  2. [moved] Problem with Access to SIM Card Application
    By ivoaurelio in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-09-19, 19:05
  3. Changing J2ME access point on 7270
    By aidygallagher in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-10-23, 18:52
  4. IrDA access through J2ME application
    By in forum Bluetooth Technology
    Replies: 0
    Last Post: 2002-04-13, 02:21
  5. IrDA access through J2ME application
    By in forum Bluetooth Technology
    Replies: 0
    Last Post: 2002-04-13, 02:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •