×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    42

    Strange xml problem

    Hey guys

    I am having a strange problem at the moment. I have an xml file that I parse with nanoxml. It then displays a list of items with a List.

    In the emulator it works 100%. But then when I compile it and put it on my phone (Nokia N81). it just says (no data) instead of the xml list. Could I be missing something?

    The xml file is part of the resources.

    Thanks for any help

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bhubaneswar, India
    Posts
    1,189

    Re: Strange xml problem

    If it is working on emulator and not on target device then you can go for on device debugging.
    -------------------------------------
    Thanks & Regards
    Ram
    Symbian OS 9.2/9.3,S60 3rd FP1/FP2,Carbide.c++v2.0

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    42

    Re: Strange xml problem

    How do I do that? Sorry if its a stupid question. I am very new 2 j2me dev

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bhubaneswar, India
    Posts
    1,189

    Re: Strange xml problem

    Quote Originally Posted by NightStalkerDNS View Post
    How do I do that? Sorry if its a stupid question. I am very new 2 j2me dev
    I think you can go through this link. it help you to do on device debugging
    http://discussion.forum.nokia.com/fo...d.php?t=143055
    -------------------------------------
    Thanks & Regards
    Ram
    Symbian OS 9.2/9.3,S60 3rd FP1/FP2,Carbide.c++v2.0

Similar Threads

  1. Load online XML problem: Device vs. Device Central
    By davyhoskens in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 7
    Last Post: 2010-11-09, 04:00
  2. XML Problem with French Support!
    By shaoNokia in forum Mobile Web Site Development
    Replies: 2
    Last Post: 2009-06-25, 10:12
  3. XML onLoad with background http server problem
    By simonjuric in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 5
    Last Post: 2009-06-08, 16:47
  4. Modules required :)
    By neil.young in forum Python
    Replies: 20
    Last Post: 2009-06-07, 11:35
  5. very strange problem
    By victorh81 in forum Symbian C++
    Replies: 1
    Last Post: 2003-12-09, 09:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •