×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    454

    video player problem

    hi
    I am trying to play a .3gp video file
    Got some example from http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ility#MMP_file

    1 ) My appli contains 4 views. If I try to call the play from 1st view to 2nd view, ten Kern Exec 3 is coming.

    so I tried like this :
    2) Implemented the MediaEngine code for 1st view only & called Play, then its playing the audio. It is not refreshing the video.
    Cant see the picture.

    what is the solution for this ?
    Regards,
    Sunitha.M

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,144

    Re: video player problem

    do debug the codes and see what line of your code is givin the panic, othervise it is rather hard to figure out what is going wrong in there.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    454

    Re: video player problem

    I tried to call the video now....Ker Exec 3 gone...but video is not refreshing.....
    am not able to see that...but I can hear the audio
    what might went wrong ?
    do I need to call any refresh API's ?
    Regards,
    Sunitha.M

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,144

    Re: video player problem

    Can you debug the code and see whether you get any error's in any points, also do see what kinf of rect you are giving the video player, as well as try out if the video can be played with normal video player.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    454

    Re: video player problem

    Quote Originally Posted by symbianyucca View Post
    Can you debug the code and see whether you get any error's in any points, also do see what kinf of rect you are giving the video player, as well as try out if the video can be played with normal video player.
    1 No errors are coming at any point.
    2 am giving ClientRect() to the video player
    3 Normal video player is working as it contain only one view (no container) and it is getting called from AppUi.
    Regards,
    Sunitha.M

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,144

    Re: video player problem

    Are you certain that there are no single error returned by any function you call, or any of the callback function used by the video player API ?

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    454

    Re: video player problem

    Quote Originally Posted by symbianyucca View Post
    Are you certain that there are no single error returned by any function you call, or any of the callback function used by the video player API ?
    I have checked the MvpuoOpenComplete, MvpuoPrepareComplete, MvpuoPlayComplete. all are giving error 0 (ie KErrNone)
    I have cheched with the helloWorld example by integrating the mediaEngine file.
    Again the same problem persists. (ie video is not visible, only able to hear the audio)

    Did am I missing anything for video ?
    Regards,
    Sunitha.M

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,144

    Re: video player problem

    if there is no error's reported, hen I would suppose there is something wrong with the window, so can you check that you are doign things same way as it is done in the original example: http://www.forum.nokia.com/info/sw.n..._0_en.zip.html

Similar Threads

  1. Video problem on N95 8Gb
    By Makinis in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2009-11-13, 11:18
  2. E71x video player losing audio
    By matt.nellymos in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 1
    Last Post: 2009-09-10, 17:30
  3. Problem with Nokia Video Manager
    By realMAcroS in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2009-08-10, 15:18
  4. Modules required :)
    By neil.young in forum Symbian
    Replies: 20
    Last Post: 2009-06-07, 11:35
  5. Problem in Video Player..Plz Help
    By Anurag Bombarde in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2007-11-22, 05:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •