×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    150

    run the application in background

    hi,

    friends, develop a tracking application through nokia GPS devices, has no user interface, and one of the client's requirements is that the application run in the background, I used the module appswitch but works on some phones, but for Nokia 6790 Slide devices not working when I turn on the device the application starts but shows a white screen and the idea is to run in the background, friends is urgent please someone can help me with any suggestions

    thanks

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    May 2007
    Location
    21.46 N 72.11 E
    Posts
    3,800

    Re: run the application in background

    Does appswitch work in other S60 3rd FP2 devices?
    Pankaj Nathani
    www.croozeus.com

Similar Threads

  1. run J2ME application in the background on startup
    By schmida1980 in forum Mobile Java General
    Replies: 19
    Last Post: 2011-11-09, 13:25
  2. Replies: 34
    Last Post: 2009-04-14, 13:47
  3. Replies: 4
    Last Post: 2008-07-15, 11:37
  4. making a gui application run continuously in the background
    By kadamsonal9_99 in forum Symbian User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 2008-04-01, 05:22
  5. Background application
    By 1xuname1x in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-05-25, 18:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×