×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6

    Not connecting to the mail site

    Hi..

    I am developing a web browser for mobile. i am trying to modify browser example but its giving error.
    i have tried almost all code segment which are available with the reference module.
    whenever i am connecting to the mail site, browser giving errors which are given below...


    QSslSocket: cannot call unresolved function SSLv3_client_method
    QSslSocket: cannot call unresolved function SSL_CTX_new
    QSslSocket: cannot call unresolved function SSL_library_init
    QSslSocket: cannot call unresolved function ERR_get_error
    QSslSocket: cannot call unresolved function ERR_error_string


    i have tried all possible ways.

    i am not getting where exactly i should start and where should i put the code so that it'll work..

    looking positive for your response

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    INDIA
    Posts
    2,326

    Re: Not connecting to the mail site

    Can you show the Some coding lines ?

Similar Threads

  1. Connecting Mail For Exchange to an Exchange 2007 Server
    By OliverCTS in forum General Messaging
    Replies: 1
    Last Post: 2009-09-16, 01:19
  2. S60 New mail notification using IMAP
    By dembala in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2007-12-26, 17:39
  3. 6810 mail client needs some new features
    By jives11 in forum Smart Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2005-03-01, 11:04
  4. Can't see my site with Vodaphone 8310 (GPRS)
    By Nokia_Archive in forum WAP Servers
    Replies: 1
    Last Post: 2002-05-17, 14:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×