×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5

    Language problems in the UI.

    Hi
    I developed some tiny software that is only a user interface in Hebrew.
    When I compile it in windows everything works properly and well.
    But, when I compile it to the Symbian, the text of the buttons became gibberishes,
    But the rest seems fine.
    For example, if I read from a file and putting the information on: ListWidgt
    it looks good, but if I will try to put it as the text of a button I see only gibberishes.

    How can i solve this issue?

    Thanks!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: Language problems in the UI.

    Are you utilizing QString::fromUtf8()? Could you post small text application with one button and Hebrew label on it?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5

    Re: Language problems in the UI.

    Yes i tried to use: QString::fromUtf8().
    yep but, i may not post attachments here...
    can you download the project i am talking about from here?:
    Link to the project

    else i can upload another one with olny lable and button...

    Thank you ver much!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9

    Re: Language problems in the UI.

    Hi,

    Perhaps it's a bug in Qt symbian for al Right to left languge (like Arabic and Hebreu). it's not in pushButton only but also in textBrowser, please see :
    http://bugreports.qt.nokia.com/browse/QTBUG-7256

    thanks

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5

    Re: Language problems in the UI.

    hooo... maybe...
    Thank you very much...

Similar Threads

  1. Its time for Nokia to release Language Packs
    By kartalis in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2009-05-25, 07:52
  2. problems with the ui package
    By rel1986 in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-18, 11:24
  3. UI Problems N70 and N90
    By mateen_maldar in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2006-04-03, 07:12
  4. Several problems with NMIT 4.1 MMS
    By jtalviva in forum General Messaging
    Replies: 0
    Last Post: 2006-03-10, 11:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×