×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4

    Mobile extension (TP3) example applications not starting on Nokia E51 with Qt 4.6.2

    I have a Nokia E51 (S60 3rd Edition FP1) with latest firmware 400.34.011. I installed following components to my device:

    - Qt 4.6.2 (qt_installer.sis)
    - Qt mobile extensions (TP3) libraries (qt_mobile_ext_libs.sisx)
    - Qt mobile extension examples (qt_mobile_ext_demos.sisx)

    All installations were completed successfully.

    Qt application examples are running OK but none of the mobile extension examples starts. I get an error: "Device does not support operation" (freely translated from Finnish)

    According to the documentation of "Mobile Extensions for Qt for Symbian" all prerequisites are fulfilled.

    Does anyone have a glue what might be causing this error?

    I have also developed a simple Qt (4.6.2) application using Qt Creator 1.3.1. This application is working on my phone. But I'm not able to use any on the mobile extensions APIs in my application. I managed to compile and install the application without any errors or warnings. But if I try to debug I get an error: "General OS-related error". I'm using a developer certificate with all required capabilities for signing.
    Last edited by vikinnun; 2010-03-18 at 13:38. Reason: Addition

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    329

    Re: Mobile extension (TP3) example applications not starting on Nokia E51 with Qt 4.6

    Hi,

    Check this thread.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4

    Re: Mobile extension (TP3) example applications not starting on Nokia E51 with Qt 4.6

    Quote Originally Posted by treinio View Post
    Hi,

    Check this thread.
    Thanks a lot!

Similar Threads

  1. Qt for Symbian development resources
    By liuxg in forum [Archived] Qt General ( Qt技术)
    Replies: 55
    Last Post: 2011-01-26, 04:06
  2. Http connection problem in 6310i
    By teahola in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-03, 18:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×