×

Discussion Board

Results 1 to 14 of 14

Threaded View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    8

    Lightbulb [SOLVED]white screen when calling qwebview widget

    hi, all~i'm a newbie to the qt development for Maemo and now totally stucked on the usage of qwebview widget

    My example code is very simple. But everything get strange when i run it in the maemo emulator, the qwebview displays nothing but a white screen. What i'm sure about is that the qwebview has loaded the content of page. i tried google but got nothing, so i wish i would seek answer here, thanks for your help.

    Code:
    #include <QtGui>
    #include<QtWebKit>
    
    int main(int argc, char *argv[])
    {
    	QApplication app(argc, argv);
    
    	QWebView *view = new QWebView();
    	view->load(QUrl("http://www.google.com"));
    	view->show();
    
    	QPushButton *ok = new QPushButton("TEST");
    
    	QHBoxLayout *layout = new QHBoxLayout();
    	layout->addWidget(ok);
    	layout->addWidget(view);
    
    	QWidget *widget = new QWidget();
    	widget->setLayout(layout);
    	widget->show();
    
    	return app.exec();
    }
    Last edited by hulun499; 2010-05-10 at 11:13.

Similar Threads

  1. White Screen during videoControl.getSnapshot()
    By am11 in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 1
    Last Post: 2010-01-19, 23:34
  2. Flash widget screen turning white on tap
    By ranco in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 2
    Last Post: 2010-01-06, 08:08
  3. White Rectangle on Home Screen
    By ChrisWooldridge in forum Symbian User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 2009-11-26, 02:29
  4. Replies: 6
    Last Post: 2009-07-30, 08:45
  5. Replies: 1
    Last Post: 2009-04-24, 07:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×