×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Problem with DataOutputStream.writeUTF(String) on Nokia6630

    Hello,
    i develope a simple J2ME Programm. It should receive and send Strings via Bluetooth and SPP.
    The mobilephone is the Server and a Java Application on my PC is the Client.

    To receive a String I use an InputDataStream and the Method readUTF(String)
    To send a String I use an OutputDataStream and the Method writeUTF(String)

    The String i recieve is transmitted in a very short time. But when i try to send a String it take several minutes before the String reached the Application.

    On my LG there is no time problem. Only with Nokia 6630.
    Is it a Problem with Symbian or the mobile phone?
    How can i avoid it?

    with greeds Florian Weinhold

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    7,395

    Re: Problem with DataOutputStream.writeUTF(String) on Nokia6630

    Try flushing the stream.

    Code:
    dataOutput.writeUTF(myString);
    dadaOutput.flush();
    I suspect the stream is just buffering the data.

    Graham.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Re: Problem with DataOutputStream.writeUTF(String) on Nokia6630

    Thank you for your fast answer. I will try it.

    Edit:
    ok it works thank you
    Last edited by florian1x; 2010-05-02 at 18:02.

Similar Threads

  1. Problem with CAknDoubleStyleListBox with a CAknSearchField
    By jjig in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2009-09-17, 00:58
  2. SyncML link problem
    By samuel_ in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2009-03-27, 08:02
  3. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  4. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  5. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×