×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    45

    Installation Problem in HTCTouch

    hi all,

    I developed an (j2mepolish)application in j2me and i am successfully running that application in most of the mobiles, but i am unable to install in HTCTouch mobile, when i tried, it went into a loop, can u please suggest me any configuration needed to run htc touch mobiles.

    thanking u,
    Gowri.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paris
    Posts
    814

    Re: Installation Problem in HTCTouch

    this is probably not exactly the perfect board for this question.

    still, what do you mean by: "it went into a loop"?

    do you have a jvm on this device? which one?

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    The Capital of INDIA
    Posts
    4,328

    Re: Installation Problem in HTCTouch

    Quote Originally Posted by Gowri View Post
    hi all,

    I developed an (j2mepolish)application in j2me and i am successfully running that application in most of the mobiles, but i am unable to install in HTCTouch mobile, when i tried, it went into a loop, can u please suggest me any configuration needed to run htc touch mobiles.

    thanking u,
    Gowri.
    You check that the device supports Java and MIDP.
    If it is not supported then you will not be able to install the Java ME app on any device.

    Please check the same.I wonder if the HTC devices supports Java ME.
    Last edited by raj_J2ME; 2010-05-05 at 10:15. Reason: Added 1 line
    Thanks with Regards,

    R a j - The K e r n e l


    Join Delhi-NCR Nokia Developer's Community,

Similar Threads

  1. Modules required :)
    By neil.young in forum Symbian
    Replies: 20
    Last Post: 2009-06-07, 11:35
  2. [moved] SIS file installation problem with 6630
    By mimimi in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-14, 12:49
  3. STLPort namespace issue
    By yickhong in forum Open C/C++
    Replies: 0
    Last Post: 2009-04-09, 08:54
  4. Installation problem for S60 3.0 SDK
    By harri_salminen in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2007-11-14, 22:01
  5. Installation Problem on the Nokia 6600
    By ManishPatil in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-02, 09:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×