×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Zaandam, Holland
    Posts
    71

    Need help debugging for 5800 XpressMusic

    Hi all,

    I've got a widget that works pretty well for N97 and N97 mini, but the last couple of days I've been seeing users on 5800's pop up, that do not submit -any- useful data to the server against all expectations.

    It would really be helpful if someone with a real 5800 could tell me what goes wrong, if any errormessages are popped up, or if the gps just doesnt start up.

    I would like to resolve this case asap.

    The remote device access won't do it for me in this case since those phones are all inside, and I have no oversight in wether gps reception should fail because of it being inside or not.

    Please help me out,
    any 5800 users, see http://www.locationof.com/

    Thanks.
    Jasper
    Last edited by JasperGoes; 2010-12-08 at 11:39.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1

    Re: Need help debugging for 5800 XpressMusic

    Application run without errors. Mobile phone catches GPS signal, but the application always displays: No updates available

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Zaandam, Holland
    Posts
    71

    Re: Need help debugging for 5800 XpressMusic

    Thanks for the information!

    I now know what goes wrong, but am not very happy with the options I am left with.
    The 5800 seems to -never- -ever- return HorizontalAccuracy, or any other form of
    accuracy information, like N97 and N97 Mini do.

    The only option is to use gps information, no matter what, discarding all checks
    on accuracy. Pretty hurting situation.
    Maybe I can build some serverside checks on distances and speeds or something.

    A new version is out that actually works on the 5800 and we'll just have to see
    whether returned data is useful or not.

    I'll probably have to redo the whole widget at some point in another language. :S
    There goes two months of testing :S

    Thanks again,
    Please check the update whenever you see fit.

    Jasper

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2009-10-25, 17:07
  2. [Moved] Can't load debugging symbols (on-device)
    By Theril in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2008-07-02, 11:55
  3. Replies: 0
    Last Post: 2006-08-11, 13:14
  4. Debugging problem with CW 3.1
    By madsum in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 12
    Last Post: 2006-03-13, 07:58
  5. Why is debugging so hard!?
    By aspaans in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 6
    Last Post: 2005-05-23, 18:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×