×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4

    s60 compulsory attributes missing error

    Hi all

    I'm trying to run my midlet via s60 5th emulator and I got the following failure "compulsory attributes missing".

    The jad looks fine 2me:
    MIDlet-1: myAPP,/appIcon.png,impl.MainMIDLET
    MIDlet-Jar-Size: 66722
    MIDlet-Jar-URL: myAPP.jar
    MIDlet-Name: myAPPMidlet Suite
    MIDlet-Permissions: javax.microedition.media.control.RecordControl, javax.microedition.media.control.VideoControl.getSnapshot
    MIDlet-Vendor: Midlet Suite Vendor
    MIDlet-Version: 1.0.0
    MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1
    MicroEdition-Profile: MIDP-2.0

    Can anyone help me to find the problem?

    Thanks in advance,
    Dror

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    The Capital of INDIA
    Posts
    4,328

    Re: s60 compulsory attributes missing error

    What about the manifest file entries?

    Kindly share the same here too.
    Thanks with Regards,

    R a j - The K e r n e l


    Join Delhi-NCR Nokia Developer's Community,

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4

    Re: s60 compulsory attributes missing error

    The MANIFEST has the same attributes, except that the permissions below splitted to two lines.
    I tried to build it again without this permissions at all, and I got the same proble: "compulsory attributes missing" - any other suggestions?

    Thanks again :-)

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    7,395

    Re: s60 compulsory attributes missing error

    Read this for help diagnosing installation problems. I suggest you remove the MIDlet-Permissions attribute.

    Graham.

Similar Threads

  1. jad error: compulsory attributes missing
    By Kaysc in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-05-01, 08:31
  2. error including vector
    By Lichtens in forum Open C/C++
    Replies: 5
    Last Post: 2009-04-03, 14:19
  3. Replies: 7
    Last Post: 2009-03-21, 18:54
  4. carbidec++ helloworld project problem
    By akhin in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2007-03-11, 12:40
  5. My BuilderX (with S60 SDK 2.1.NET MS version) cannot build ARMI UREL
    By danielvidonyi@hotmail.com in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-05-04, 21:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •