×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2010
    Posts
    56

    QLineEdit echoMode problem

    Hello,

    When I set the echoMode to Password I cannot type properly on my E71, when I press a key the letter appears on the text box but it disappears after about half a second, if I press each key twice it seems to be working but when I read the text from it it is not correct (the letters are either out of order or one of the letters comes up twice while another one doesn't come up at all. Any ideas? Is this a bug?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Re: QLineEdit echoMode problem

    Very likely a bug. None of the ...Edit operations work very well on Symbian.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2010
    Posts
    56

    Re: QLineEdit echoMode problem

    Quote Originally Posted by danhicksbyron View Post
    Very likely a bug. None of the ...Edit operations work very well on Symbian.
    Thanks, I found it on the bug tracker but it says that it only applies to version 4.6.2. I have the latest Qt release which comes with both version 4.6.2 and 4.7, but I can only find the sources for the latest version on my installation path, so besides compiling it, what else do I need to do in order to get my app to build with the latest version? is the procedure for this documented anywhere?

Similar Threads

  1. STLPort namespace issue
    By yickhong in forum Open C/C++
    Replies: 0
    Last Post: 2009-04-09, 08:54
  2. SyncML link problem
    By samuel_ in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2009-03-27, 08:02
  3. Problem with eglSwapBuffers and heap corruption
    By greatape in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-24, 03:35
  4. netcards - Problem with opening adapter
    By kernj in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2007-01-10, 08:56
  5. Problem: S60 SDK for CW in PC with .NET
    By anttij in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-28, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×