×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    [Moved] Emulator error. Please Help.

    hello,

    i am using 3rd edition FP2 v 1.1 emulator. when i open installation folder it showing error "Menu: System error (-06)". what is the problem... i an not able to open any application

    please help.

    Thank You.

    Regards.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    india
    Posts
    2,078

    Re: Emulator error. Please Help.

    hi
    KErrArgument is -6 error reason.
    well you can remove the folder \epoc32\winscw\c\private
    or rename it ,u can either remove the persistent files from \epoc32\winscw\c\private\10202be9\persists
    folder and try running epoc again.
    If this doesn't work you need to reinstall the sdk.

    Regards,
    Mateen Maldar
    "Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve"

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    Re: [Moved] Emulator error. Please Help.

    no its not work. may be i need to reinstall SDK.

    well i have another question. i have update my application from old one and installed on my device, but my device does not show the update application, it shows the old application. i have uninstall it and also restart my device.

    what is the prob?

    please help.

    Thanks You.

    Regards.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,673

    Re: Emulator error. Please Help.

    If it happened after creating some new application, check and remove its registration file from Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\apps - ordering the files by date can make it easier. And also have a look into Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\import\apps, having files in that folder may cause problems for the emulator.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    14

    Re: Emulator error. Please Help.

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    If it happened after creating some new application, check and remove its registration file from Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\apps - ordering the files by date can make it easier. And also have a look into Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\import\apps, having files in that folder may cause problems for the emulator.
    thanks for reply dear.

    i have removed the registration file from Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\apps. but still same prob... i installed into my device still it showing the same not updated application.

    and there is no import folder in path Epoc32\release\winscw\udeb\z\private\10003a3f\import\apps

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,673

    Re: Emulator error. Please Help.

    You may consider re-installing the SDK then. It is a good idea to make a backup of the entire epoc32 folder after a fresh install, since it is much faster to restore it than do a complete uninstall-reinstall cycle.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2010-02-19, 12:51
  2. [moved] Emulator problem, I cannot start the emulator.
    By dewyone in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2010-02-01, 14:13
  3. [moved] 5310 emulator?
    By dthstker in forum General Development Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2008-11-22, 17:09
  4. [moved] Error in sending data from nokia emulator to servlet(server)
    By icecubebar in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2008-10-09, 09:39
  5. Replies: 1
    Last Post: 2004-12-12, 02:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×