×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    72

    Get panicked when using QGeoLocation

    Hi everyone,

    I am trying to develop an application which would get the geolocation of user, so import mobility and geolocation into the project, it complies successfully, but when it deploy to devices it shows:

    Deploying application to 'Nokia 5800 XpressMusic USB (COM3)'...
    Copying install file...
    Installing application...
    Starting application...
    Application running with pid 458.
    Process 458, thread 459 stopped at 0x802a12f1: Thread 0x1cb has panicked. Category: Lbs Client Fault; Reason: 6
    Finished.

    and following is what i have done:

    in .pro file

    CONFIG += mobility \
    console
    MOBILITY += location

    symbian: {
    TARGET.CAPABILITY = UserEnvironment NetworkServices Location ReadUserData
    }

    in .h file

    #include <qgeopositioninfosource.h>
    #include <qgeosatelliteInfo.h>
    #include <qgeocoordinate.h>
    #include <qmobilityglobal.h>
    #include <qgeopositioninfo.h>
    #include <qnmeapositioninfosource.h>

    #ifdef Q_OS_SYMBIAN
    #include <qsysteminfo.h>
    #else
    #include <QSystemInfo> //(1)
    #endif

    QTM_USE_NAMESPACE

    in .cpp file

    QGeoPositionInfoSource iSource = QGeoPositionInfoSource::createDefaultSource(this);

    it can run normally when i hide above code.......

    Any ideas?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: Get panicked when using QGeoLocation

    Did you install Qt Mobility to the phone?

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    72

    Re: Get panicked when using QGeoLocation

    I am quite sure the device has already installed QtMobility 1.0(tried re-install for a hundred times............)
    any idea?

  4. #4
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    81

    Re: Get panicked when using QGeoLocation

    How are you signing your app? I've only ever seen that error when the Location capability has been missing / not signed correctly.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    72

    Re: Get panicked when using QGeoLocation

    Quote Originally Posted by dalaing View Post
    How are you signing your app? I've only ever seen that error when the Location capability has been missing / not signed correctly.
    I tried to sign at symbiansigned.com, is that right?

Similar Threads

  1. Debuggee panicked (W32Sockets -18)
    By jkekoni in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2004-04-16, 11:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×