×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Question QSensorPluginLoader: Failed to load plugin:

    when I user QAccelerometer in my project just like:
    Code:
    QString temp = "";
    QAccelerometer *acc = new QAccelerometer(this);
     if(acc->start())
     {
          QAccelerometerReading *accReading = acc->reading();
          temp += QString::number(accReading->y());
     }
    It build successfully. But when I run it , the value of temp is 0, and the Application Output show that:
    QSensorPluginLoader: Failed to load plugin: "D:/NokiaQtSDK/Simulator/Qt/mingw/plugins/sensors/qtsensors_generic0.dll" "The plugin 'D:/NokiaQtSDK/Simulator/Qt/mingw/plugins/sensors/qtsensors_generic0.dll' uses incompatible Qt library. Expected build key "Windows mingw debug full-config", got "Windows mingw release full-config""
    QSensorPluginLoader: Failed to load plugin: "D:/NokiaQtSDK/Simulator/Qt/mingw/plugins/sensors/qtsensors_simulator1.dll" "The plugin 'D:/NokiaQtSDK/Simulator/Qt/mingw/plugins/sensors/qtsensors_simulator1.dll' uses incompatible Qt library. Expected build key "Windows mingw debug full-config", got "Windows mingw release full-config""
    loaded the Generic plugin

    So what can I do? I am just a beginer.
    Thanks very much for your help!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: QSensorPluginLoader: Failed to load plugin:


  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Re: QSensorPluginLoader: Failed to load plugin:

    Quote Originally Posted by divanov View Post
    Yes, I am using Qt Nokia SDK 1.0. And the example use sensors api that provided by Qt Mobility.

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: QSensorPluginLoader: Failed to load plugin:

    This should be a MADDE packaging bug.
    You can file it here https://bugs.maemo.org
    under Maemo Official Platform/Development platform/MADDE

Similar Threads

  1. dlopen: load failed
    By ruv123 in forum Symbian
    Replies: 10
    Last Post: 2010-05-22, 16:49
  2. When will ECOM load the plugin dll?
    By biotrail in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2008-01-10, 08:37
  3. Failed to load module
    By csavages in forum Mobile Web Server
    Replies: 3
    Last Post: 2007-12-10, 07:11
  4. image failed to load
    By killarkai in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 4
    Last Post: 2003-07-25, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×