×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't run RDA

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Can't run RDA

    Hi All

    I am not able to run RDA since serveral days.
    When I am trying run it, it gives me the message
    "Unable to lunch the application"

    When I click the detials button, I found in exception tabs the followiong error.
    java.lang.reflect.InvocationTargetException
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.executeApplication(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.executeMainClass(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: de.humatic.dsj.DSEnvironment.registerDll(Ljava/lang/String;JJJ)I
    at de.humatic.dsj.DSEnvironment.registerDll(Native Method)
    at de.humatic.dsj.DSEnvironment.unlockDLL(SourceFile:573)
    at com.sysopendigia.rpm.a.b.j.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.f.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.j.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.u.<init>(Unknown Source) at com.sysopendigia.rpm.ui.Main.main(Unknown Source)
    ... 9 more


    My computer is windows7 64 bit and I use IE8 .
    I also tried it in Windows web server 32 bit and latest FireFox and the same error happened.

    Please try to help me as soon as possible because we depond on it very much.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Helsinki
    Posts
    413

    Re: Can't run RDA

    Quote Originally Posted by Mohamed_Saleh View Post
    Hi All

    I am not able to run RDA since serveral days.
    When I am trying run it, it gives me the message
    "Unable to lunch the application"

    When I click the detials button, I found in exception tabs the followiong error.
    java.lang.reflect.InvocationTargetException
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.executeApplication(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.executeMainClass(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source)
    at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: de.humatic.dsj.DSEnvironment.registerDll(Ljava/lang/String;JJJ)I
    at de.humatic.dsj.DSEnvironment.registerDll(Native Method)
    at de.humatic.dsj.DSEnvironment.unlockDLL(SourceFile:573)
    at com.sysopendigia.rpm.a.b.j.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.f.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.j.<init>(Unknown Source)
    at com.sysopendigia.rpm.ui.u.<init>(Unknown Source) at com.sysopendigia.rpm.ui.Main.main(Unknown Source)
    ... 9 more


    My computer is windows7 64 bit and I use IE8 .
    I also tried it in Windows web server 32 bit and latest FireFox and the same error happened.

    Please try to help me as soon as possible because we depond on it very much.
    which JRE version are you using? If you are using a 64-bit JRE, as a workaround I'd suggest to uninstall it and try a 32-bit version instead. In the past there was a bug related to a video component which prevented RDA from being used with 64-bit JRE. At one point this was then supposedly fixed. Now based on a few recent reports it may have reappeared.

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,347

    Re: Can't run RDA

    First of all try to install a 32-bit JRE, as already pointed. This step helped me on 64-bit Win7.

Similar Threads

  1. RDA doesn't load !
    By danielzeev in forum Feedback - Nokia Developer Services & Infrastructure
    Replies: 2
    Last Post: 2010-05-27, 16:38
  2. RDA
    By shaii in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2009-12-06, 19:51
  3. Help in starting RDA
    By deepak.m in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2008-09-05, 09:24
  4. Using RDA Facility
    By natakan in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-23, 08:47
  5. Help with RDA
    By Yehdua in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-19, 08:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •