×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    53

    System Error after installation

    Hi all,

    I have a problem about installation. When I install application (my own application) it gives an error "System Error" but installation is succesfull. do you have any idea about that?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: System Error after installation

    are you running some application at run time. can you show your pkg file.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    53

    Re: System Error after installation

    I'm not runnig any application at run time. It was good before. It's given error after upgrade the application. Here is my pkg file;

    ; appName.pkg
    ; This is an auto-generated PKG file by Carbide.
    ; This file uses variables specific to Carbide builds that will not work
    ; on command-line builds. If you want to use this generated PKG file from the
    ; command-line tools you will need to modify the variables with the appropriate
    ; values: $(EPOCROOT), $(PLATFORM), $(TARGET)
    ; Also, the resource file entries should be changed to match the language
    ; used in the build. For example, if building for LANGUAGE_01, change the file
    ; extensions .rsc to .r01.
    ;
    ;Language - standard language definitions
    &EN

    ; standard SIS file header
    #{"appName"},(0x2002FB19),1,1,0

    ;Localised Vendor name
    %{"appName"}

    ;Unique Vendor name
    :"Vendor"

    ;Supports Series 60 v 3.0
    [0x101F7961], 0, 0, 0, {"Series60ProductID"}

    ;Supports Series 60 v 5.0
    [0x1028315F], 0, 0, 0, {"Series60ProductID"}

    ;Files to install
    ;You should change the source paths to match that of your environment
    ;<source> <destination>
    "$(EPOCROOT)Epoc32\release\$(PLATFORM)\$(TARGET)\appName.exe" -"!:\sys\bin\appName.exe",FR,RI
    "$(EPOCROOT)Epoc32\data\z\resource\apps\appName.r14" -"!:\resource\apps\appName.r14"
    "$(EPOCROOT)Epoc32\data\z\private\10003a3f\apps\appName_reg.r14" -"!:\private\10003a3f\import\apps\appName_reg.r14"
    "$(EPOCROOT)epoc32\data\z\resource\apps\appName_aif.mif" -"!:\resource\apps\appName_aif.mif"
    "$(EPOCROOT)epoc32\data\z\resource\apps\appName.mbm" -"!:\resource\apps\appName.mbm"
    ; Add any installation notes if applicable
    ;"appName.txt" -"!:\private\0x2002FB19\appName.txt"
    "loading.gif" -"c:\system\apps\loading.gif"

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: System Error after installation

    Code:
    $(EPOCROOT)Epoc32\release\$(PLATFORM)\$(TARGET)\appName.exe" -"!:\sys\bin\appName.exe",FR,RI
    try moving this line as last line.

    basically when your application try to start it's helper files still not copied / installed so is the problem.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    53

    Re: System Error after installation

    Thank you, i will try.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 2010-01-12, 03:35
  2. Replies: 3
    Last Post: 2009-05-18, 09:38
  3. installation: Emulator gave System Error(-1)
    By metrix2008 in forum Symbian
    Replies: 6
    Last Post: 2008-07-29, 12:40
  4. Sis file installation error (System error -1)
    By j1978 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-06-04, 05:40
  5. Application System Error: Installation of JAR
    By tech_symbian in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2003-07-06, 11:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×