×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5

    Question Debuging J2ME application in Eclipse with Emulator

    want to debug in J2ME MIDlet application in Emulator using S40 6th Edition SDK. I've tried to put breakpoints but emulator doesn't break on them.

    Is it possible?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5

    Re: Debuging J2ME application in Eclipse with Emulator

    *bump* ......

Similar Threads

  1. Eclipse + S60 SDK 5th v1.0 + J2ME eclipse plugin: Emulator problem
    By ares.f in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2009-05-29, 10:04
  2. Problems in obsfucation for a J2ME application from Eclipse
    By aneesahamedaa in forum Mobile Java General
    Replies: 8
    Last Post: 2009-04-07, 10:53
  3. Problem at the time of development of J2ME application using Eclipse
    By anupdesai1248 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2009-02-09, 06:25
  4. Experiences with J2ME, Netbeans, Eclipse and S60 3rd emulator
    By neil.young in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 0
    Last Post: 2008-02-14, 16:14
  5. debuging on carbide and emulator.
    By siemensc55 in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2006-08-11, 14:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×