×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    588

    Application finds the access points but discontinues connecting to the access point!!

    Hi,

    My application is running fine on the emulator. It finds the access point winsock and does good.

    But when i tried using it on the phone, it displays the access points and when the user selects one, it stops connecting to it.
    I don't know what is the proble. Please suggest.

    thanks
    raj

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Application finds the access points but discontinues connecting to the access poi

    Might be a capability issue which all capabilties your have for your application.

Similar Threads

  1. Connecting J2ME application to Internet using WAP access point?
    By khurshed79 in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 12
    Last Post: 2012-09-12, 09:53
  2. Connecting to WLAN Access Point
    By yddusane in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-17, 13:18
  3. Connecting to WLAN access point
    By NigelT in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 12
    Last Post: 2007-05-04, 22:01
  4. Problem connecting to multiple access points on 3G phones
    By yjforgod in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2006-03-30, 14:12
  5. connecting to BT access point
    By djmeza in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2005-07-19, 10:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •