×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    292

    Link is properly working in browser but display text in browser control!

    Hi Guys :

    I have opened a link in browser control on S60 3rd edition and S60 5th edition.

    It works fine in S60 3rd fp1 ,fp2 in browser control.

    While on s60 5th eidtion it displays the text and in phone browser it works perfectly.
    And on s60 3rd edition MR, it doesn't change the page (like hang on some page in between );

    Can anybody let me know that what's the issue in 5th edition browser control and 3rd edition fp1.


    Thanks
    Manish
    Last edited by manish.agarw; 2010-08-16 at 15:40. Reason: do not remove the link just because its name

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,691

    Re: Link is properly working in browser but display text in browser control!

    Guys, do not report, and especially do not remove the link without attempting to check what it is. Manish is not a first time poster here.
    Actually it is a game "Crack IT!", apparently running in certain S60 browsers.

  3. #3
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Link is properly working in browser but display text in browser control!

    Quote Originally Posted by manish.agarw View Post
    Hi Guys :

    I have opened a link in browser control on S60 3rd edition and S60 5th edition.

    It works fine in S60 3rd fp1 ,fp2 in browser control.

    While on s60 5th eidtion it displays the text and in phone browser it works perfectly.
    And on s60 3rd edition MR, it doesn't change the page (like hang on some page in between );

    Can anybody let me know that what's the issue in 5th edition browser control and 3rd edition fp1.


    Thanks
    Manish
    for me your game works fine on my device N97 Mini without any issue.

    and to add your browser based game is a nice idea.

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    292

    Re: Link is properly working in browser but display text in browser control!

    game is runing fine in phone browser but with browser control it shows some problem !


    Can you just share some snippet of code if your code is working fine.

    Thanks
    Manish

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Singapore
    Posts
    9,968

    Re: Link is properly working in browser but display text in browser control!

    Quote Originally Posted by manish.agarw View Post
    game is runing fine in phone browser but with browser control it shows some problem !


    Can you just share some snippet of code if your code is working fine.

    Thanks
    Manish
    i tried on Phone Browser will try on BrowserControl let you know.

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    292

    Re: Link is properly working in browser but display text in browser control!

    ok i will wait for your suggestions.

Similar Threads

  1. Browser control API: how to modify link
    By trogo in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2008-11-28, 08:09
  2. Browser-control link navigation problem
    By PrinceAlbertz in forum Symbian User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 2008-06-19, 22:48
  3. Browser control link resolving question
    By PrinceAlbertz in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2008-03-09, 21:07
  4. resolving link with browser control API
    By fagiano in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-12, 09:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×