×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    34

    Problem packing Themes on new Series40 Theme Edition 4.0

    Hi!

    When i packing my new Theme first time, all is ok it works. I changed some Details and packing again.
    Now my Theme seems to be corrupted, it dont works anymore. So i looked in my theme.xml file and i saw a lot of double entries in there.Thats why my theme is corrupted i think. Is that a bug? Any workaround about this?

    Greetz Franky

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15

    Re: Problem packing Themes on new Series40 Theme Edition 4.0

    Where can u find Series40 Theme Edition 4.0? Give me the link....

Similar Threads

  1. N5500 themes problem at Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1
    By johnny.wp.tang@hkcsl.com in forum Streaming and Video
    Replies: 2
    Last Post: 2007-03-01, 13:36
  2. N5500 themes problem at Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1
    By johnny.wp.tang@hkcsl.com in forum Tools and SDK Feedback (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-10-09, 04:34
  3. Problem with themes for series40
    By erondo in forum Streaming and Video
    Replies: 1
    Last Post: 2006-09-18, 07:42
  4. Theme Studio 3.0 themes for 3rd edition
    By captain phuture in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2006-05-22, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×