×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2009
    Location
    sydney
    Posts
    117

    Question how to change the default contacts resist in the QT simulator?

    Hi all,
    can anyone tell me how to edit my default contacts resist in the QT simulator? I'm playing the contact API around for now, there is a phonebooksample allow you to update contacts, but once you restart the simulator all data will go back to default again. is there any xml mapping files in some kind of config file at all?

    Thnx.

    Chrs,
    Wenz

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2009
    Location
    sydney
    Posts
    117

    Re: how to change the default contacts resist in the QT simulator?

    problem solved.
    go /NokiaQtSDK\Simulator\Application\stubdata\ and edit the vcf file.

Similar Threads

  1. Contacts on QT Simulator
    By wenz in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 11
    Last Post: 2010-09-30, 05:32
  2. Replies: 3
    Last Post: 2010-06-30, 01:17
  3. Nokia Qt SDK, QT Simulator and virtual keyboards
    By donald@anasim.com in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 2010-05-29, 09:33
  4. [Nokia Qt SDK] Qt Simulator does not update UI
    By pixsta in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 10
    Last Post: 2010-05-19, 21:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •