×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Hybrid View

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    58

    Application running on emulator but not running on Device

    hi to all,

    i've written some program using s60 3rd editition SDK FP2 and carbide.c++. in the beginning i tested it in both the "emulator" and on the phone (e63) and it worked fine. then, done some changes in code i tested for some weeks only on the emulator where everthing works. now again i used the phone and had to encounter that on the phone it installs without any errors and the installed application is also shown but, when i try to start it, NOTHING happens - no crash, no error message, not even the slightest blink - just nothing....only it shows on the screen the title of the application, not showing any UI or somthing .
    for it running perfectly in the "emulator" i have no idea what the problem could be. does this have anything to do with capabilities? or with certificates? or something else?
    because i relyed on the "emulator" for so long, the program is very large and i cannot isolate the problem.

    Does anytbody have idea about it that what could be the problem?


    thanx
    Shakeel

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,547

    Re: Application running on emulator but not running on Device

    Have you enabled the extended panic code? http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    58

    Re: Application running on emulator but not running on Device

    Hi,

    thanx neil,

    I tried with every option whatever is given in that link that u have posted. For installing the ErrRd.sis file it is giving certificate error. Either it is generated by the ErrRd,bat file or downloaded from the link.

    What is the problem? Any other option is there to check the problem of not running the application on device. while launching application it shows blank screen for that application with title name of the application.

    thanks,

    Shakeel

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,345

    Re: Application running on emulator but not running on Device

    Quote Originally Posted by syedshakeel2004 View Post
    I tried with every option whatever is given in that link that u have posted. For installing the ErrRd.sis file it is giving certificate error. Either it is generated by the ErrRd,bat file or downloaded from the link.
    Since you are using an e-series device, check this known issue: http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...wed_by_default
    Nokia Developer Wiki Moderation team

Similar Threads

  1. Application not running on the device
    By vicky_nits in forum Symbian
    Replies: 8
    Last Post: 2010-07-01, 13:33
  2. Program running on emulator but don't run on device.
    By Super_Max_UA in forum Symbian
    Replies: 13
    Last Post: 2010-02-09, 13:06
  3. Widget neither running on the emulator nor on the device
    By waheed.dabir in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2009-12-10, 09:54
  4. XML application running on emulator not on device
    By deshmukhcv in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-09-23, 11:06
  5. XML application running on emulator but not on device.
    By deshmukhcv in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2008-09-23, 09:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×