×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2

Threaded View

  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2008
    Posts
    120

    application opens only after 2 tries

    Hello all ,

    I have a weird situation when only on the second click my app starts .
    on the first it blinks fast and won't open .
    my app contains the ProcessCommandParametersL() which checks if the app was recently on , but it also happens when the device is on and not restarted .

    I am using the E66 .

    New Info :

    My iAutoStart is not initialized on the constructor or on ConstructL() .
    My ProcessCommandParametersL() Looks like this :

    iEikonEnv->RootWin().SetOrdinalPosition(-1);

    if (aCommandLine.OpaqueData().Length() > 0)
    {
    iAutoStart = EFalse;
    }
    else
    {
    iAutoStart = ETrue;

    }
    return CEikAppUi::ProcessCommandParametersL(aCommandLine);
    Last edited by aavi; 2010-10-10 at 11:04. Reason: New Info
    One small step for me , one giant leap for mankind :)

Similar Threads

  1. Emulator opens and terminates immediately
    By svendalf in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2009-10-14, 15:34
  2. use Carbide C++ 1.3 opens project from CVS server!
    By 13880440124 in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-05-13, 07:01
  3. symbian application opens new windows
    By arzunk in forum Open C/C++
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-15, 05:22
  4. application opens by flag status!
    By symbee in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2006-11-06, 09:59
  5. App opens then closes immediately
    By Rocco77 in forum Symbian
    Replies: 6
    Last Post: 2005-11-21, 09:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×