×

Discussion Board

Results 1 to 12 of 12

Thread: Packaging error

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Packaging error

    When I am trying to package my ovi web app using SDK version 3.0.1, I get the following error.

    Unhandled event loop exception
    java.lang.StackOverflowError

    Please suggest me any alternative/solution to create a package

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    just zip file files and change the extension of the zip.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Re: Packaging error

    thanks for th reply. I tried as you suggested (created a zip file and renamed it to .wgz). But when i try to open that wgz file using the simulator it says "widget corrupted". Help appreciated

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    Hold on, Which SDK are you excatly using, and where did you download it from ?

    Are you trying to install the widget to a S60 Emulator, or what is the simulator and how are you trying to use it ?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Re: Packaging error

    I am using the "Nokia Web Developer Environment 1.0.1" to create the applications. This was downloaded from the (https://projects.forum.nokia.com/webapppilots)
    And i am trying to open the wgz file (using option Open -> New) with the simulator "Nokia Web SDK Simulator 1.0.1" that was installed along with the IDE.
    This is when I get this error .

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    Then I suppose there is something wrong with the info file for the widget, can you paste it here.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Re: Packaging error

    this is how my info.plist file looks


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Nokia//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.nokia.com/NOKIA_COM_1/DTDs/plist-1.0.dtd">
    <plist version="1.0">
    <dict>
    <key>DisplayName</key>
    <string>EVA</string>
    <key>Version</key>
    <string>1.0</string>
    <key>AllowNetworkAccess</key>
    <true/>
    <key>MainHTML</key>
    <string>index.html</string>
    </dict>
    </plist>
    Last edited by ashwini.patki; 2010-10-22 at 04:44. Reason: the xml was not properly seen

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    You are missing the unique ID for the widget, thus add something like this into it:

    <key>Identifier</key>
    <string>com.myDomain.mystuff.myapp</string>

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6

    Re: Packaging error

    Thanks, Now i am not getting error with the wgz file.. But now its showing a blank page. I want to confirm if I am having the correct folder structure while creating the zip

    eva.wgz contains:

    eva(parent folder) ->
    data(folder)
    lib(folder)
    evaApp(folder)
    config.xml
    index.html
    info.plist
    icon.png



    please let me know if theres any problem with this structure.

  10. #10
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    looks ok to me. So just debug and see what's happening when you run it in the simulator.

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1

    Re: Packaging error

    i got an error too.. on SDK version 3.0.1

  12. #12
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,167

    Re: Packaging error

    Which excat SDK is that, what are you trying to do, and how (Step-by-step), and what kind of errors are you getting in the end.

Similar Threads

  1. Error while packaging with Helisso
    By supriyaakg in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 4
    Last Post: 2011-03-05, 19:11
  2. Error in packaging process :(
    By a-eqla3 in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2008-07-24, 20:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×