×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    129

    Browser control issues, 100% CPU on processing

    Guys,

    I have some problems with 100% CPU usage when using the browser control embedded in an app and trying to load a random page. Sometimes the problem appears, sometimes not.
    Do someone have experienced such problems ?

    Thank you in advance

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2010
    Posts
    180

    Re: Browser control issues, 100% CPU on processing

    1) how do you know it takes 100% of your cpu?
    2) is the problem is always with the same page?

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    129

    Re: Browser control issues, 100% CPU on processing

    Quote Originally Posted by nmnir3 View Post
    1) how do you know it takes 100% of your cpu?
    2) is the problem is always with the same page?
    I know because I'm using the EcmtDiagnostics tool.
    No, it's not always on the same page.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    28,752

    Re: Browser control issues, 100% CPU on processing

    You may want to check if such problematic pages happen to contain JavaScript, or some other "extra".

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    129

    Re: Browser control issues, 100% CPU on processing

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    You may want to check if such problematic pages happen to contain JavaScript, or some other "extra".
    Well, they actually contain but I need the javascript.

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    129

    Re: Browser control issues, 100% CPU on processing

    Quote Originally Posted by digitalsol View Post
    Well, they actually contain but I need the javascript.
    Are there issues with javascript and the browser control that are documented ? Is there a way to avoid them without touching the javascript ?

    Thank you

Similar Threads

  1. emulator runs fine but uses 100% of my cpu
    By oxano in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 9
    Last Post: 2010-10-05, 22:59
  2. VS.NET uses near 100% cpu when debugging
    By entity23 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2003-12-09, 11:55
  3. Emulator using 90-100% CPU ?!?!?!
    By EvilCartman in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2003-09-09, 05:24
  4. Series 60 emulator consuming 100% CPU
    By cca93014 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-09, 08:12
  5. Series 40 cause 100% CPU
    By huiben in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2002-07-26, 12:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×