×

Discussion Board

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    133

    Question A strange problem

    I Encountered a problem,I run my project with the Emulator.There is a phenomenon that the Emulator's screen is not in the Emulator and outside in the Emulator.I don't know the reason,Can you help me?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: A strange problem

    What excatly do you mean, I'm not getting the excat problem here.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    133

    Re: A strange problem

    Quote Originally Posted by symbianyucca View Post
    What excatly do you mean, I'm not getting the excat problem here.
    Last edited by foshanzhuifeng; 2010-11-02 at 08:53. Reason: ljk

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: A strange problem

    Can you just explain it in words, if not, then at least use links that are accessable by others.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    133

    Re: A strange problem

    Quote Originally Posted by symbianyucca View Post
    Can you just explain it in words, if not, then at least use links that are accessable by others.
    It seems that it not directly to link.
    the link address is"http://hi.csdn.net/attachment/201011/2/3189237_12886866832S2A.gif"

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    133

    Re: A strange problem

    Simulator‘s Screen is not in simulator

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: A strange problem

    never seen that before, I suppose you could try submitting a bug report on it, check the link on bottom of this page: http://www.forum.nokia.com/Support/T..._support.xhtml

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,689

    Re: A strange problem

    There are some threads with similar content, but I have not managed to locate them now, sorry (and I do not remember the solution either).

  9. #9
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    133

    Re: A strange problem

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    There are some threads with similar content, but I have not managed to locate them now, sorry (and I do not remember the solution either).
    it is not always,it is only sometimes.this is the strange place.

Similar Threads

  1. Strange problem
    By songoku83 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-12-05, 05:31
  2. very strange problem!
    By isarc in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-05-25, 09:00
  3. strange problem
    By shadow-2005 in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-14, 07:56
  4. strange problem
    By kurtrips in forum Symbian
    Replies: 7
    Last Post: 2004-08-20, 06:22
  5. very strange problem
    By victorh81 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2003-12-09, 09:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×