×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Exclamation Segfault when deploying on N900 from QtCreator 2.0.1

    Hello. Has installed Nokia QtSDK 1.0.2 for Linux 32-bit. Build some Maemo5 project. Configured a device. And try to run an application on device. And QtCreator has crashed with segfault when try to deploy an application! Then I run QtCreator in gbd and saw that they crached in this place: "Qt4ProjectManager::Internal::AbstractMaemoRunControl::startDeployment(bool)". It`s critical bug in SDK or I need to do some steps to get working SDK? Note that before SDK 1.0.2 I had SDK 1.0.0 and all is worked fine!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: Segfault when deploying on N900 from QtCreator 2.0.1

    Try to reinstall SDK using offline installer.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8

    Re: Segfault when deploying on N900 from QtCreator 2.0.1

    I solved the problem. It was some collision. First I installed QtCreator 2.1.0 (beta) , but it`s also crashed. Then I installed an older verision, but it`s also crashed. Then I uninstalled both version and left first version of QtCreator within SDK. And the problem went away, now all works fine...Brainexplosion...

Similar Threads

  1. Deploying widget to N900
    By oldfield in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2010-03-24, 11:49
  2. N900 not on selected mobile list N900 search problems
    By jimgilmour1 in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 0
    Last Post: 2010-02-16, 09:30
  3. Segfault on DiscoveryAgent.searchServices()
    By Timmmm3d in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2007-11-29, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×