×

Discussion Board

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    problem in running the application in mob

    hello im running my application in mob....which is working fine in the emulator....whn i run in the mobile its working fine for 10 to 15 min n stops after tat...how can i find the reason for it??? is log files efficient to find??? bcz whn an application stops some where without running the full application can be found using logs... but whn an application runs for some time n then exits so how can i find it??? how can u fix the bug........ thanks for any replies.......

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    54

    Re: problem in running the application in mob

    Is your application working fine for 10 to 15 min in emulator too???

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    Quote Originally Posted by anshul.newlife View Post
    Is your application working fine for 10 to 15 min in emulator too???
    s its working fine in emulator... more than 15 min........n keep on running

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    anybody??????

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,689

    Re: problem in running the application in mob

    If "stops" means that the application suddenly exits, getting the panic code is certainly a good idea (http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code)
    You will probably need to add some logging to your code, but knowing the panic may help to decide where to start.

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    If "stops" means that the application suddenly exits, getting the panic code is certainly a good idea (http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...ded_panic_code)
    You will probably need to add some logging to your code, but knowing the panic may help to decide where to start.
    wizard thanks for ur reply....actually my application runs in emulator more than an hour.... and after tat it stops in the emulator with the intimation memoryfull close some application n run again.....im using s60 fp2.... wat im trying to do is reading the inbox and save the messages to the database... it runs for some time n ends with memoryfull close some application...after an hour

    in device it exits in 10 min....after storing 8 msgs in database it exits...im using n73... i ran multiple times in my device it stops at the same point.. store only 8 msgs in the db....

    this is wat happennin in emulator n device wizard....... thanks for any replies........

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,689

    Re: problem in running the application in mob

    That is Ok, but is it also dying with some memory full message on the device? Note that the panic code is available on the devices too.

  8. #8
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    That is Ok, but is it also dying with some memory full message on the device? Note that the panic code is available on the devices too.
    i have already added the errrd file in c:resourse wizard...... im not getting any panic in the device wizard... im getting only in the emulator...

    On the device, you should create a zero-sized file ErrRd (no file name extension) under the directory c:\resource\. You can use a file explorer application (for instance, YBrowser)

  9. #9
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    i found there is a memory leak in my app wizard......how can i fix it wizard???? thanks for any replies.....

  10. #10
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    54

    Re: problem in running the application in mob

    May be you are not deleting some CBase object.

  11. #11
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    Quote Originally Posted by anshul.newlife View Post
    May be you are not deleting some CBase object.
    i have deleted the used cbase object....wats the other possibilities????can u be lil specific?

  12. #12
    Regular Contributor
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    54

    Re: problem in running the application in mob


  13. #13
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    Quote Originally Posted by anshul.newlife View Post
    im trying to use hookloger for einding the memory leak..........but whn i start the emulator it shows the following error

    HooK logger: unhooked emulators found

    one(or more) new processes appear to be symbian os emulators but havent connected to hook loger:

    its askin to install it correctly n relaunch the hookloger....but i checked the path it doesn;t contain any spaces in between....how to fix this prob??? thanks for any help.....

  14. #14
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    73

    Re: problem in running the application in mob

    i installed hook logger n ran my app till it gets stoped...... im getting the list of pointer and its size... how can i find which data is responsible for the memory leak???? thanks for any replies???

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2008-08-26, 10:24
  2. problem on running my application
    By rsf in forum Symbian
    Replies: 7
    Last Post: 2007-10-21, 15:56
  3. problem in running application on device
    By vinod_shelke in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2004-04-12, 04:28
  4. Problem In running The Application in the device
    By mihirrath in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2003-06-13, 08:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×