×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    122

    Question A problem to add S60 3th and 5th SDKs to Qt

    I installed S60 3th and 5th SDKs and then installed Qt. When I start Qt Project, It displays SDKs path but and telling me S60 in not installed. I don't know why???

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Ahmedabad, Gujarat, India
    Posts
    3,852

    Re: A problem to add S60 3th and 5th SDKs to Qt

    ok i guess you are using carbide c++, did you set the Qt Version in your preferences of Carbide C++, if not please check the wiki it has lots of article describing this.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Egypt
    Posts
    122

    Re: A problem to add S60 3th and 5th SDKs to Qt

    No, I'm not using Carbide I'm using Nokia Qt Creator

Similar Threads

  1. I cannot find Nokia S60 SDKs with QT
    By elshorbagy76 in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 2010-12-02, 14:54
  2. Problem with S60 3th Edition FP 2 and Sensor Plug-in
    By xzjw83 in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 10
    Last Post: 2009-10-19, 10:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×