×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    14

    QtMobility Linking

    Hi,

    Pulling my hair out trying to build a sample applicaton

    undefined reference to 'QtMobility::QNetworkSession::isOpen() const

    And lots more of the same.

    Tried various .pro examples including

    HEADERS = client.h
    SOURCES = client.cpp \
    main.cpp
    QT += network

    CONFIG += mobility
    MOBILITY += bearer

    # install
    target.path = $$[QT_INSTALL_EXAMPLES]/network/fortuneclient
    sources.files = $$SOURCES $$HEADERS $$RESOURCES $$FORMS fortuneclient.pro
    sources.path = $$[QT_INSTALL_EXAMPLES]/network/fortuneclient
    INSTALLS += target sources

    symbian {
    include($$PWD/../../symbianpkgrules.pri)
    TARGET.CAPABILITY = "NetworkServices ReadUserData WriteUserData"
    TARGET.EPOCHEAPSIZE = 0x20000 0x2000000
    }

    Two questions
    1) How do I solve this
    2) Where is the documentation for the answer so I do not need to bother people again.

    Thanks,
    Iain

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    14

    Re: QtMobility Linking

    1) This only occurs in Debug and builds OK in release
    2) http://wiki.forum.nokia.com/index.ph...nnection_in_Qt is a good example.

    Need to understand why debug do not link now

Similar Threads

  1. Error with QtMobility 1.0 after succesfully intall QtMobility tp2
    By Estel in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 0
    Last Post: 2010-06-21, 21:21
  2. QtMobility Network Support - Linking Issues
    By Fernan82 in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 5
    Last Post: 2010-05-25, 07:07
  3. QtMobility
    By prathibha83 in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 4
    Last Post: 2010-05-07, 15:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×