×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Mumbai
    Posts
    23

    Question Problem to store RMS in s60...

    Hello,

    I am storing some data in RMS, When I run that application on s40 emulator then it will access later also..

    But when run that application in S60, the data will loss when I restart the application..


    Is there any way to store RMS in S60 emulator permanently?

    Please Reply if you know...

    Thanks And Regards
    Rizwan

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paris
    Posts
    814

    Re: Problem to store RMS in s60...

    rms is persistent on S40 and S60 alike. there is no reason why it should not be persisted unless it is incorrectly saved or deleted in your application. make sure you always close your recordstore, and make sure you use the correct record id to retreive your data

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2007-06-07, 12:47
  2. Problem with RMS files in S60 emulators
    By cutesridhar in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2006-10-27, 00:26
  3. Rms can not store(!)
    By sahink in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2006-03-02, 15:41
  4. How to store Images in RMS?
    By lightpop in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2005-02-07, 19:11
  5. how to use RMS to store the *.png and get them from RMS
    By Panzer_Kavalier in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 0
    Last Post: 2003-08-22, 06:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×