×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    16

    s60 5th emulator error

    I'm taking an error when i'm working with Qt Creator. C:\S60\devices\S60_5th_Edition_SDK_v1.0\epoc32\release\winscw\udeb\myApp.exe exited with code 100. and emulator is closed. what means that.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Re: s60 5th emulator error

    Hard to say, without more info. There is no panic code that resembles 100. (Though a quick Google does reveal one user that had this symptom due to a bad network connection.)

    What were you doing when it crashed?

    Note that the error appears to be out of your app, more or less, so you should be able to set breakpoints and narrow down where it's happening, if you can't wring any info out of the debugger console, etc.

Similar Threads

  1. Build on S60 3rd MR SDK - run on S60 5th emulator
    By alav in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2012-06-18, 10:23
  2. WRT widgets do not work on S60 5th emulator and Symbian^3 emulator on Vista
    By sh2sg in forum Tools and SDK Feedback (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2010-12-08, 11:23
  3. s60 5th emulator cannot be launched
    By computerxt in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 9
    Last Post: 2010-02-02, 12:54
  4. S60 5th edition Emulator error -15
    By chi.dav1977 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2010-01-14, 11:40
  5. S60 5th Emulator still crashes
    By mewers in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2009-07-29, 11:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×