Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    46

    Qt Creator : Debugging sessions doesn't start

    Today I've been able to debug a small test application, set breakpoints and trace the code.

    However it does not work so well with a bigger application (SIS is 1630ko large), Qt Creator logs the following :

    Deploying application to 'Nokia N8-00 USB Serial Port (COM6)'...
    Copying installation file...
    Installing application...
    Launching debugger...

    And the application doesn't show up on the device. (It does show up if I launch it myself.)

    Any idea what could prevent my application to start when starting a debugging session?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    46

    Re: Qt Creator : Debugging sessions doesn't start

    Removing Phonon objects creation solved the issue.

Similar Threads

  1. Qt Creator 2.0: Debugging problems - Cannot find gdb
    By titanic2 in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 2011-09-21, 10:56
  2. Qt Creator update deletes QT Creator
    By arttu76 in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 13
    Last Post: 2011-06-08, 10:45
  3. Qt Creator : Start debugging on device take ages
    By daudrain in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 2011-01-12, 21:49
  4. Replies: 7
    Last Post: 2010-07-14, 14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×